20. 2. 2013

Get off of my cloud!

Nejprve bych chtěla všem moc poděkovat za příspěvky k minulému článku. Děkuju, že jste mi dali možnost a impulsy podívat se na všechno i trochu jinak. S panem Darcym jsme si o všem ještě popovídali, nicméně zatím netřeba nic řešit, tak necháváme věci plynout. A snažíme se užívat si sebe navzájem co nejvíce, hýčkat se, protože pak se i všechny tyhle debaty řeší mnohem snáze. Každodenní zkušenosti nás přesvědčují, že změna místa pobytu je potřeba, na tom se už asi shodneme. Kde a jak to bude, to necháme zatím budoucnosti.

Bytová schůze. Jako by těch důvodů, proč pryč, už nebylo dost. Strategie - usmívat se, kývat a pak si to dělat po svém. Obávám se, že tento semestr (pokud ho vůbec přežiju) budu mít jiné starosti, než leštění zrcadel. Trochu mě z toho všeho dneska chytla úzkost, ale zase jsem to rozdýchala a jedu dál. Na plný plyn - ještě aby ne, když mi dneska přišly tři tubusy dobrot z mix.it. Na to, že jsem léta müsli nemohla ani vidět se ho teď nemůžu nabažit. A taky oříškovo-ovocné zobání, ani jsem se nenadála a už je skoro půlka pryč!

Všechno se teď nějak roztočilo a pečlivě vybudované plány (ech, jinak řečeno moje lenošná představa zajištěné budoucnosti s minimem kariérního naplnění) budou muset podstoupit přestavbu. Zatím ještě nevím jakou, nicméně doufám, že do čtrnácti dnů, nejpozději do měsíce, již bude jasno.

Pan Darcy mi vyrazil dech - přinesl květinu! A teprve tehdy jsem si uvědomila, že vlastně ani nemám vázu, do které bych ji dala. Tak teď dělá parádu v petlahvi. A je nádherná! Děkuju, pane Darcy!

A ještě k tomu tuhle zmiňovanému hipsterství ...
I could be at home playing vintage video games and watching ironic porn!



6 komentářů:

  1. Dull. Ironically. Obviously.

    High time for HipsterLock.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se to mezi vámi opět harmonizuje a ty budeš mít o to více sil na tu tajemnou přestavbu plánů :))
    Růže jsou tak nádherné, že je úplně jedno, jestli jsou v petlahvi ;)
    A ty brýle! Parádní, fakt! Přesně takové se mi líbí taky :) Jenže to bych musela vyhrabat ty své staré a odhodlat se zajít po... ehm po dlouhé době na oční :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, Steli, vše se velmi brzy osvětlí. Ti to napíšu na FB ;).
      Já si myslím, že ta lahev jim dodává takový správě dekadentně-hipsterský nádech :D.
      A s brýlemi myslím, že sama pocítíš, kdy přijde ten správný čas. Ale moc dobře víme, jak ti brýle sluší, takžeeeeeeeeeee ... neváhala bych! :-)

      Vymazat
  3. Koukám, že to máte doma s panem Darcym jak na horský dráze. Ještě se cítíš oukej? Ale jestli ne, tak to vůbec nevadí, protože jsi na dobré cestě stát se cool hipsterem - jsem si to musela vygooglit, bo hold moc nesleduju, co se kolem děje, a pak to dopadá tak, že ani nevím, kdo a kde a kdy a co.
    Našla jsem super hlod: Pijou čokoládu a kakao a mívají deprese. Zajímají se o umění a o oblíkání. Poslouchají ambient. Snaží se vypadat jinak než ostatní.

    Svý Ray Bany jsem musela vyhodit, protože poštou přišly rozbitý a do nových jsem už nešla (tyjo, to už bylo v září, úplně jsem na ně zapomněla). Skinny jeany by asi nešly, s mým megalomanským zadkem. Ale mám dojem, že by to jako konečně mohlo sedět. Ale neeee, já se přece neškatulkuju. Tvou proměnu budu sledovat. Konečně něco, co se mi fakt líbí! :o)

    Za kytičku má u mě pan Darcy plusko :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, oukej se necítím, ale momentálně je to kvůli škole a tomu, že jsem ještě pořád znechucená z té bytové schůze. Pan Darcy se teď fakt moc snaží (a já taky, samozřejmě), většinou se vídáme jen ráno a večer, takže ani nemáme moc času se nějak škorpit. A hlavně po bytové schůzi si opět připomněl, proč se původně chtěl stěhovat a opět už otázku bydlení jinde vidí dost jasně.
      Jé, ty jsi neznala hipstery? To mě vůbec nenapadlo :D U nás je to takovej módní pojem teďkonc. A prosim tě, nevím, co máš za problém se zadkem, já bych si ho ve skinny jeans moc ráda prohlédla! :-) Jinak určitě koukni na youtube seriál Hipsterhood (dávala jsem do předminulého článku první díl) - je to krátké a fakt sranda :D. Snad brzo začnou dělat tu druhou sérii, nemůžu se dočkat! A pak si pořídím faux-fur waistcoat a budu už 100% hispter, bude chybět jen Silver Lake :D.

      Vymazat