8. 12. 2012

Osmá předvánoční


Nezapomněla jsem, nene, jen jsem krapet nestíhala. Užijte si vánoční nádheru od Stinga!

3 komentáře:

  1. Ano ano! Sting má nádherné balady a tohle je jedna z mých nejoblíbenějších od něj, takže děkuji, Luci, za připomenutí :o) Vlastně celé album If A Winter's Night je nádherné :) Ach, kde jsou ty doby, kdy jsem celá jeho alba poslouchala třeba pětkrát za sebou... :)) A Ghost Story jsem znala nazpaměť :D

    Jé a Christmas At Sea znáš? Určitě by se ti mohla líbit :) http://www.youtube.com/watch?v=lxZNTZhloiQ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám, Steli, znám, protože If on a Winter's Night mám naposlouchané od začátku do konce a odshora dolů a strašně ho miluju ♥. A ten koncert v Durhamské katedrále ... ach, to je prostě naprosto neuvěřitelné! Ale jinak se přiznám, že Stinha neposlouchám ... myslíš, že bych měla začít? :-)

      Vymazat
  2. Ano ano ano, měla bys :DD, neboť jeho texty jsou magické a moudré a ve spojení s tou nádhernou hudbou tvoří velmi inteligentní a kouzelný prožitek. Třeba už na albu Brand New Day jsou samé krásné songy, třeba právě Ghost Story, kterou tak ráda poslouchám právě v zimním období :o) A neznáš-li snog Russians, velmi jej doporučuji k poslechnutí. Sice není zimní či vánoční, ale je smutně naléhavý a (přesto) krásný... :)

    OdpovědětVymazat