17. 11. 2012

Kapitán Emérika

Ty proslulé marvelovské filmy by asi měl vidět dřív nebo později každý, že? Já se nejdřív nechala zlákat na Thora a upřímně, nic moc. Nesnáším Natalii Portman, ten týpek mě taky moc nebral, naštěstí ale situaci zachránil vždy okouzlující Hiddles ♥. A dnes došlo konečně na Kapitána Ameriku. Pojala jsem to rodinně a přizvala na koukání sestřenku a bratránka, rodiče maj zrovna pryč, tak ať si to taky užijou trochu líp než pařením Minecraftu. 
A tenhle kapitán se mi do noty trefil mnohem více. Nejen kvůli známým tvářím ve vedlejších rolích - zhýralý Willoughby Dominic Cooper a hlavně vždy sexy JJ Feild (ano, vrhla bych se po něm i když má knír a červený baret, u něj mi to přijde zvrhle svůdné), je to prostě takové milé americké retro. Trochu jsem doufala, že si kapitán ponechá svou rachatickou tělesnou schránku a prostě se jenom trochu vytrénuje, ale to naděláme, Ameriku by asi opravdu nemohl reprezentovat někdo, kdo je vysoký jak já (to znamená trpaslík) a ještě hubenější (to znamená, že je přes něj vidět). Kapitán Amerika je takový trochu víc sexy Mirek Dušín, co se náhodou dostal do větší bitky. Asi už jsem na tom opravdu špatně, ale vrhla bych se na něj hned. 
Myslela jsem si, že když se místo na romantické period drama podívám na něco akčnějšího, že mě konečně přejde to hloupé fantazírování o chlapech, ale nepovedlo se. Obávám se, že už by to nespravila ani nějaká staro/středověká řezničina, moc dobře si pamatuju, co se mnou dělal Centurion (Michael ksežrání Fassbender a JJ odpornýsexypadouch Feild) a to byl ještě pan Darcy v dosahu. Půjdu do postele a tam mě čeká co? Tenant z Wildfell Hallu a divoké představy o Tobym Stephensovi, který zářil v BBC adaptaci. A až dočtu, jistě se mi do hlavy budou vkrádat představy Roba, kterého uvidím ve středu na havraním koncertě. Prostě nemám chvíli klid.
A pane Darcy, než se začnete rozčilovat, uvědomte si, že si za to můžete sám. Kdybyste neodjel, nebudu tady šílená touhou prahnout po každém chlapovi, co na něm mé oko spočine. Proboha, vždyť je ten týpek kapitán svalnatej blonďák! Kam jsem to dopracovala ... Docela se obávám, že až přijedete, milý pane Darcy, brzy nebudeme mít na čem spát. Jen si vzpomeňte, jak snadno na naší posteli praskají prkna ...

7 komentářů:

  1. Můj bože, ze všech těch jmen, kterými se to v článku hemží, znám jen Mirka Dušína a Natalii Portman, kterou teda taky nemám v oblibě, neboť mi převelmi připomíná jednu nesympatickou holku z gymplu :D Ale v Černé labuti byla dobrá, to zas jo.

    Chudinka postel, ta dopadne! :DD
    Ale že těch "objektů k obdivu" máš, co? :DD Ale já se ani nedivím, ba naopak tě obdivuju, jak to slaměné vdovství elegantně zvládáš :o) Já už po dvou týdnech "bez" bývám velmi mrzká a nevrlá, že to na mně určitě každý hned pozná :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jen Mirka? :D Nechci Tě navádět, ale všechny ty fešáky znám proto, že hrajou ve skvělých filmech, takže určitě neprohloupíš, když se s nimi začneš postupně seznamovat ;). A to jsem rozhodně nevyjmenovala všechny ... jsem opravdu beznadějný případ :D. Nevím, jestli se o elegantním zvládání dá mluvit, ale snažím se hloupé civění po chlapech omezit na minimum. Mrzká a nevrlá jsem, ale asi ne kvůli sexuální abstinenci, ta ze mě spíš dělá kňouravé civící a slintající stvoření, prone to daydreming.

      Vymazat
  2. No, podívat se na ně můžu, ale obávám se, že maskulinní muskulatura mě teď nějak nenadchne :DD
    Teď by se celkem ten Sir Frederick hodil, co? :D Už máš nějakého jeho bráchu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám nic, mám vlastního bratra v pokoji :D Bájdvéj, myslíš si snad, že jsem na maskulinní muskulatůry? To né. A chápu, že asi mé nadšení pro ně jako pro muže sdílet nebudeš, ale určitě by se ti zalíbily ty filmy/minisérie ;).
      A není fajn se cítit chlípně, když jediný fyzický kontakt whatsoever je mazlení s kocourem/psem!

      Vymazat
  3. A proč se nechceš cítit pořád chlípně? Vždyť je to fajn :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakou jinou reakci by člověk mohl očekávat od slečny S, že :D

      Vymazat
    2. :DDD Hééj, dámy! Víte, jak jsem teď sexuálně frustrovaná po setkání s D.?! Samý subtext, ale skutek utek. Jen teda spousta eyesexu a doteků.. Jdu taky radši poňuchňat psa :D

      Já bych i nadšení pro svalnaté muže sdílela, ale když já radši ty přirozeně osvalené, ne vyhnané x hodinama v posilovně :D Mužské svaly tedy ano, ale jen tak, ať mě zvládne pořádně obejmout a "zmocnit se mě", ale pekáč buchet se mi nezamlouvá :DD

      Vymazat